Elke vrijdag vanaf 30 juni tot en met 11 augustus vanaf 19u30!

30 JUNI

SYLVER

Sylver 2023 band B

Support act: DJ HANZ

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance-acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van twee miljoen albums. Ze zorgen voor een spectaculaire liveshow waar de grootste Sylver-hits van vroeger en nu de revue passeren.

Verwacht je aan een opzwepende show met klassiekers als ‘Turn The Tide’, ‘Skin’, ‘I Hate You Now’, ‘Love Is An Angel’, ‘Forever in Love’, ‘Foreign Affair’, enz –  aangevuld met een heleboel verbluffende special effects!

7 JULI

SCHLAGERAVOND

DE ROMEO’S

Davy Gilles en Chris Van Tongelen staan samen in de musical Romeo & Julia wanneer het kriebelt om samen een groep op te richten!  Gunther Levi, vriend bij ‘Familie’, is al snel overtuigd om mee op de kar te springen.  En wat een kar… Fast foward naar 2019! Ze verstomden iedereen met hun optreden in de Moose Bar van Tomorrowland maar ook hun passages bij Kamping Kitsch, Maanrock, Q-Beachhouse, … waren memorabel.

In 2023 bestaan ze 20 jaar en dat vieren ze op 7 juli bij ons in Zoersel! 100% FEESTGARANTIE!

SAM GOORIS

De ambiancemaker bij uitstek, dat is Sam Gooris! Hij is niet weg te denken uit het show- en entertainmentlandschap van Vlaanderen en weet dan ook elk publiek naar zijn hand te zetten. ‘Marijke’, ‘Kom mijn liefste meisje’, ‘Wully bully’, ‘Laat het gras maar groeien’, ‘Basket Sloefkes’, ‘Ik heb de zon zien zakken in de zee’, …  Het zijn enkele tophits die iedere generatie luidkeels kan meebrullen.

YVES SEGERS

Zijn eerste stappen op het podium zette hij reeds in de jaren ’80 maar in ’90 pakt hij, als zanger van de populaire groep TOAST goud met hun bekende hit ‘Ik schreeuw het van de daken”. Ook het album “Twee uur ’s nachts” is een voltreffer en behaalt eveneens die gouden status.

Nadien brengt hij nog verschillende hits uit zoals “Boven op de berg”, “Café De Zwaan” enz.

Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Het Schlagerfestival krijgt Yves, met 7 passages op zijn palmares, samen met collega’s Laura Lynn, Bart Kaëll, Willy Sommers, Christoff en De Romeo’s een ster op de Walk of Fame aan de Trixxo Arena in Hasselt.

Geloof het maar: waar Yves komt, is ambiance verzekerd!

JOHAN VEUGELERS

Sinds 2014 is Johan, na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets (van hun albums gingen meer dan 140 000 exemplaren over de toonbank, ze stonden op zowat alle grote podia; inclusief dat van Het Schlagerfestival in Hasselt), solo gegaan en trok hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals en feesttenten onveilig. Want daar staat Johan voor garant… 100% feest!

Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers waarbij zijn accordeon steeds de rode draad vormt. 

Deze avond wordt georganiseerd in functie van Vlaanderen Feest – initiatief voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. 

14 JULI

THE DIRTY DADDIES

DD

Support act: Canters & De Schorre

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live in Nederland uitverkocht heeft.  Ze waren ook al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

21 JULI

BAND MARGINAL

bamapicture

Support act: The Simon Collective

Dé rock-cover-show van Vlaanderen voorstellen hoeft al lang niet meer.  Ze hebben hun muzikale sporen al dik verdiend op diverse podia. Ze noemen zichzelf een prettig gestoorde Partyband met een stevige portie Rockcliché’s, een container foute outfits,
en een podiumact om U tegen te zeggen. Wij kunnen daar alleen maar akkoord mee gaan want  ze brengen ROCK & ROLL as it was meant to be!

OPGELET: Licht ontvlambaar, enorm meezingbaar, extreem dansbaar

28 JULI

D'LOVE + salsa initiatie met Alexander Zamora Vera

D'Love

Na een geweldige salsa-initiatie van Alexander Zamora Vera, zal D’Love met Daniel Lopez Montejo de meest zwoele songs spelen! Smeer je benen al maar in en kom genieten van deze zorgeloze, sfeervolle avond!

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Wereldraad Zoersel

11 AUGUSTUS

AARON BLOMMAERT

SHOWFOTO Aaron Blommaert DEF-min

Support act: WEZZ

Heel Vlaanderen ontdekte onlangs wie de Tovenaar in The Masked Singer was, het bleek niemand minder dan Aaron Blommaert te zijn. Hij mocht zich dan ook, dik verdiend, als winnaar van The Masked Singer uitroepen.

Na een passage in The Voice Kids verwierf hij bekendheid als frontzanger van de boysband BOBBY. Het grote publiek kent hem waarschijnlijk van zijn rol in de serie Familie maar hij was recent ook nog te zien als ‘Jonas’ in het laatste seizoen van het immens populaire ‘#LikeMe’. Ondertussen is hij ook presentator van oa. ‘Tien Om Te Zien’ en ‘The Voice 2022’.  Hiernaast kan je hem elke zondag horen als radio-DJ op MNM.

En nu is er zijn eerste solosingle: ‘ZONDE’, het is een vrolijke song met een oorwurm van een refrein. Met zijn eigen sound en stem brengt Aaron Nederlandstalige Pop en wil hij doen waar hij als kind al van droomde: zingen en mensen entertainen. “Ik wil het publiek honderd procent zien genieten en alles geven op het podium. Voor minder doe ik het niet.”