ELKE VRIJDAG VAN JULI 
Het programma begint steeds om 19u30 en wordt aangevuld met verschillende
voorprogramma’s die de sfeer er alvast zullen inbrengen!

5 JULI

CLEYMANS &

VAN GEEL

Op vrijdag 5 juli trappen we Parkplezier 2024 af met niemand minder dan
Cleymans & Van Geel.

Dit getalenteerde duo staat al meer dan 15 jaar samen op de planken en weet u ongetwijfeld te bekoren met hun fantastische stemmen! Na hun cd’s ‘Cleymans & Van Geel’ en ‘We kunnen ons redden’, pakten de heren in het voorjaar van dit jaar uit met een nieuw album ‘Morgen Beter’.

Deze avond wordt georganiseerd in het kader
van Vlaanderen Feest en in samenwerking met Cultuurraad Zoersel. 

 

Support acts: Jaimy & Sabine

12 JULI

THE FOOLS

Op 12 juli betreden The Fools het podium. Al 20 jaar lang staan ze garant voor een zeer sterke live reputatie en een unieke ambiance die de harten van het publiek keer op keer verovert. Met hun aanstekelijke energie en verrassende show zorgen ze voor een avond vol dansplezier!

Support act: Jorsi

19 JULI

BELLE PEREZ

Vrijdag 19 juli wordt een avond om te genieten van de zomerse, zwoele klanken van niemand minder dan Belle Perez. Laat je betoveren door haar aanstekelijke ritmes en onweerstaanbaar charisma!

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Wereldraad Zoersel.

26 JULI

SYLVER

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance
acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière
en verkoop van twee miljoen albums.


Dj Wout (Van Dessel) en Silvy De Bie ontmoetten elkaar voor het eerst in 1999. Ze deelden hun passie voor dance-muziek en Wout vroeg Silvy om een nummer in te zingen dat hij had geschreven. Van het één kwam het ander en niet veel later was Sylver geboren!


Ze zullen hun grootste hits brengen en zorgen voor een spectaculaire live-show. Verwacht je aan een opzwepend optreden met klassiekers als ‘Turn The Tide’, ‘Skin’, ‘I Hate You Now’, ‘Love Is An Angel’, ‘Forever in Love’, ‘Foreign Affair’, enz – aangevuld met een heleboel verbluffende special effects!