Het programma start steeds vanaf 19u30

8 juli

CHRISTOFF

Christoff

Christoff is dé Vlaamse charmezanger bij uitstek. Met hits als “Zeven Zonden” en “Sweet Caroline” weet hij iedere feestweide op zijn kop te zetten.

Ondertussen bewijst hij ook al enkele jaren dat hij een echte live-performer is.

We zijn dan ook erg trots dat we hem mogen verwelkomen in Halle als opener van Parkplezier 2022!

 

Voorprogramma’s: TORSTEN, JOHAN VEUGELERS en PATRICK ONZIA

15 juli

WILLY SOMMERS

Willy 4

Willy Sommers, ooit de kroonprins van het Vlaamse lied, bestijgt inmiddels de troon. Een halve eeuw, 50 jaar geleden al, maakt Zeven anjers, zeven rozen een idool van Willy De Gieter. Met het podium als thuisbasis bouwt de zanger een indrukwekkende carrière uit. Hij is dezer dagen dan ook een alom geprezen entertainer, presentator maar bovenal een icoon

 

Voorprogramma: Sitse De Backer

22 juli

LEVEL SIX

Level Six

Wie aan partybands denkt, denkt ongetwijfeld meteen aan Level Six.

Jo Hens (Niko uit Familie) en Lisa Michels (Finaliste K2 zoekt K3) zorgen samen met hun topmuzikanten voor bakken energie, meezingers, dansbare hits en de lekkerste gitaarriffs. De zomer komen ze weer met een gloednieuwe show getiteld ‘COMING HOME’. Hun sets blijven dus steeds up-to-date, en altijd voorzien van het nodige entertainment.

 

Voorprogramma: The Acoustic Three

29 juli

salsa initiatie + D'LOVE

D'Love
Op vrijdag 29 juli wanen we ons in Cuba!
Na een geweldige salsa-initiatie van Alexander Zamora Vera, zal D’Love met Daniel Lopez Montejo de meest zwoele songs voor jullie spelen! Smeer je benen al maar in en kom genieten van deze zorgeloze, sfeervolle avond!
 

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Wereldraad Zoersel